1. Istoria noastră

Tenders Technology Co, Ltd este producător profesionale cort de partid în China, care a introdus europene avansate de aluminiu și PVC corturi tehnologie în designul nostru, de vânzare și de fabricare proprii. Începem ca o mică operațiune, în acești 10 ani,

Acum am devenit unul dintre cei mai importanți producători de corturi cu structură transparentă în China.

Astăzi, Tendars Technology Co, Ltd a devenit unul dintre producătorul de top de înaltă calitate de clare span structura de produse cort, cum ar fi: cort de eveniment, cort de partid, cort marquee, structura membranei, come dome, cortul arcum, Filozofia companiei noastre: "calitatea în primul rând, curajos în exploatare, fortificarea, inovația continuă, integritatea muncii", aceasta este convingerea constantă în compania noastră de corturi Tendars.


2. Fabrica noastră

Tendars tehnologie Co, Ltd este situat în China metrou internațional oraș-Guangzhou. Ca furnizor de cort global în China, calitatea noastră de toate materialele și componentele sunt strict controlate. Toate operațiunile noastre sunt efectuate strict în conformitate cu standardele ISO9001: 2008; Astfel, se asigură că producția de produse defecte este minimizată, în timp ce satisfacția clienților este maximizată. Continuăm să creăm o structură de cort elegantă nelimitată pentru clienții noștri din întreaga lume, atunci, acum și pentru totdeauna.

3. Produsul nostru

Tenders Technology Co., Ltd produsele includ următoarele:

1, cort de structură clară

2, cortul arcum

3, cortul curbei

4, cort multi-lateral

5, cort de poligon

6, cort de structură cu membrană

7, cortul de fermă

8, cort depozit

9, cort pentru autoturisme

8, accesorii de scena și banchet pentru corturi de petrecere în aer liber

Putem fi serviciul dvs. unic pentru toate nevoile sau cerințele dvs. de proiect. Indiferent dacă organizați o expoziție, un concert, un eveniment de nuntă, un stadion sportiv, un eveniment de catering în aer liber etc. Corturile de amenajări pot fi adaptate exact pentru a îndeplini toate cerințele proiectului dvs.


4.Produs de produs

Structura clară a corturilor noastre poate fi utilizată pe scară largă pentru petreceri, nunți, sărbători, festivaluri (festival de artă, festival de bere, festival alimentar), expoziție în aer liber, târg, promovare de afaceri, spectacol de produse, activități de consultare și publicitate guvernamentală, recepție, activități, depozitare depozit, stadion, bleacher, piscină, parcare, centru logistic etc.


5. Certificatul nostru

Întotdeauna simțim că toate succesele companiei noastre sunt direct legate de calitatea produselor pe care le oferim. Acestea îndeplinesc cerințele cele mai înalte de calitate, producția fiind strict realizată în conformitate cu standardele de control al calității ISO 9001. Certificarea sistemului de management al calității CE / SGS (TUV) este disponibilă. Rapoartele de testare din PVC pentru ignifug, standarde: NFPA701, CFM & DIN4102 B1 / M2.

图片1_副本.jpg

6. Echipamente de producție

Suntem capabili să producem cortul personalizat în conformitate cu cerințele clienților,

cerință, imprimare siglă, formă diferită pentru aplicații specifice. Avem ingineri tehnici profesioniști și linii de producție, ne permite să ne îndeplinim toate

cererea pentru corturi. Vom fi furnizorul dvs. cel mai bun pentru a furniza de producție și de cercetare și dezvoltare toate tipurile de corturi.

图片2_副本.jpg

7.Producerea pieței

Avem clienți atât de pe piața internă, cât și de pe piața de dincolo de ocean: America de Nord, America de Sud, Europa de Vest, Europa de Est, Asia de Est, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Africa și Oceania.

...

8. Serviciul nostru

1, putem produce cort personalizat în funcție de cerințele clienților

2, serviciu unic: accesorii opționale pentru întreg proiectul cortului

2, livrarea cortului de marquee către portul de destinație sau la ușă.

3, putem instala cortul de marquee în locul tău.

4, Putem oferi video instalare cort sau manual de instalare.

5, Timp de garanție de lungă durată pentru a vă susține afacerea în viitor